Værelser

Værelser – på Forlev Mølle Bed & Breakfast

Forlev Mølle Bed and Breakfast har 3 store lyse værelser hver med plads til 4 personer.

Af sengepladser er der en dobbeltseng samt en hems. Der er yderligere plads til en babyseng ved siden af dobbeltsengen.

Hvert værelse har eget moderne toilet og bruser.

Værelserne er typisk møbleret med en dobbeltseng, bord og stole. Møblerne er gamle nyrenoverede møbler, der har været på Forlev Mølle i årtier.
I værelserne er der klinkegulve med gulvvarme.

bed-and-breakfast-dobbeltvaerelse

På væggene hænger der billeder af forskellige lokale kunstnere.

Der er plads til 4 gæster i hvert værelse, og alle værelser har egen udgang til en lille hyggelig terasse med havemøbler og flot udsigt til naturen

Værelserne er alle indrettet i det, der i gamle dage var møllens rejsestald, hvor hestene kunne puste ud efter at have trukket vognen med korn til møllen.

I den ene ende af den tidligere stald er der indrettet et moderne alrum med god udsigt til den gamle bindingsværksmølle fra 1700-tallet.

I alrummet serverer vi morgenmaden, og der er også mulighed for, at vores gæster kan brygge en kop kaffe, lave lidt mad samt hygge sig på en regnvejrsdag eller slappe af efter en lang dag i vores indbydende natur.

bed-and-breakfast-vaerelse-terrasse

Som det ses på billederne her på hjemmesiden, så er Forlev Mølle Bed and Breakfast beliggende på landet, og du kan være sikker på, at der hersker en afslappende ro døgnet rundt.

Er det med ferie for øje, at du vil bo på vores Bed & Breakfast er der rig mulighed for masser af oplevelser i alle retninger fra Møllegården, og det er både rolige oplevelser og oplevelser af mere hektisk karakter.

forlev-moelle-bb-rolig-atmosfaere

Og uanset dit valg af oplevelser i dagens løb, så er det helt sikkert, at der om aftenen og natten er en fantastisk ro, der giver velvære til både krop og sjæl. Det har den fordel, at når du vælger Forlev Mølle Bed & Breakfast som base for et hvilket som helst ophold af kortere såvel som længere varighed, så er værelserne på mange måder en helt central del af opholdet, fordi det er her, at der er mulighed for at lade op til næste dags oplevelser.

Overnatning og ferie