Kundetyper – B & B

Kundetyper til vores Bed & Breakfast på Forlev Mølle

Forlev Mølle Bed & Breakfast ligger det perfekte sted i Østjylland og byder dermed på mange forskellige spændende oplevelser.

Vores Bed and Breakfast ligger midt i Østjylland tæt på Århus, Skanderborg og Silkeborg, og den geografiske beliggenhed giver dig som overnattende gæst mulighed for at opleve mange forskellige ting, der omfatter fysiske aktiviteter, kulturelle seværdigheder og endda også muligheden for ro og fordybelse.

Med plads til 12 gæster, der kan bruge køkken og fællesrum, er vores Bed & Breakfast et oplagt sted at holde en familieweekend.
Det kan naturligvis også være en gruppe, der har brug for et sted med moderne faciliteter til overnatninger og så ellers med planer om at kunne opholde sig i naturen med aktiviteter og mulighed for at opleve nogle af de spændende steder, som Søhøjlandet byder på.

Er du på vandretur eller cykelferie i og omkring Østjylland, så kan du og eventuelle rejsevenner bruge Forlev Mølle Bed & Breakfast til overnatning for en nat eller alternativt blive i flere dage og så vandre og cykle ud i den skønne natur med vores værelser som base.

Det samme gælder, hvis du er på fisketur eller kanotur – eller måske begge dele. Her kan du også bruge Forlev Mølle som en fast base for overnatning i den periode, hvor du er på fisketur og kanotur.

Det er også oplagt at overnatte på vores Bed & Breakfast, hvis du er aktiv golfspiller, som gerne vil prøve at spille golf på de mange forskellige golfbaner, der er beliggende her i Østjylland.

Er I flere, der ønsker at tilbringe en periode med ro og retreatment på Forlev Mølle Bed & Breakfast, så er der naturligvis også mulighed for det.

Du kan læse lidt mere om mulighederne på de sider, der i topmenuen er placeret under den her side.

Overnatning og ferie