Familie og grupper

Familie og grupper kan få en god oplevelse på vores B & B

For familier og grupper er Forlev Mølle Bed & Breakfast er det perfekte sted til en familieweekend og sammenkomst

Vi har plads til 12 personer, og I kan bruge både fællesrum og køkkenet. Og så får I fuld rådighed over den fantastiske natur, som byder jer velkommen, når I bor på vores hyggelige bed and breakfast.

bed-and-breakfast-sol-terrase

Er I fx en travl større familie, der ikke har tid til at ses så ofte, så kunne det være oplagt at holde en weekend på Forlev Mølle Bed and Breakfast, hvor der er fred og ro til at være sammen. Og der er masser af muligheder for både at gå ture og køre ture rundt omkring i vores dejlige natur her i det østjyske Søhøjlandet.

Illerup Ådal byder på rigtig meget spændende natur og der er rig lejlighed til at nyde naturen på en afslappende gåtur.

bed-and-breakfast-varelserne

Det kan også være, at I er nogle stykker, der gerne vil bruge en weekend på at opleve de mange seværdigheder, der findes i området omkring Skanderborg og Ry og samtidig have en fast base, hvor I kan slappe af om aftenen.

Med beliggenheden for vores bed and breakfast lige midt imellem Århus, Silkeborg, Skanderborg og Horsens, så findes der næppe et bed and breakfast i Østjylland med en bedre placering. Når du og din familie eller venner tager et afbræk i en hektisk hverdag bruger Forlev Mølle Bed and Breakfast til en afslappende weekend, er der rig mulighed for dels afslappende aktiviteter og forskellige kulturelle oplevelser i både større og mindre byer i Østjylland.

bed-and-breakfast-aften

Og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan anbefale af spændende oplevelser i Østjylland, når du overvejer at benytte vores bed and breakfast til en afslappende weekend for dig og din familie eller venner.

Og vi kan forsikre dig om, at der altid sker noget her i Søhøjlandet og Østjylland, så hvis du ønsker mere end blot en afslappende weekend, er der masser af muligheder.

Overnatning og ferie