Ro og retreatment

Ro og retreatment – hele året

Ro og retreatment kan du sagtens selv skabe – det behøver ikke at være inden for rammerne af en meditationsforening eller yogaforening.

Ro og retreatment handler først og fremmest om at finde et rum, der giver dig ro til at slappe af, så du kan være i nu’et uden at tænke på arbejde, familie, venner og andre lignende dagligdags gøremål, der alle skal gå op i en højere enhed, for at du kan nå det hele.

bed-and-breakfast-forlev-moelle

Forlev Mølle Bed & Breakfast har til huse i en ældgammel hestestald, der er placeret lige neden for en stor havedam, der ligger i en stor og vildtvoksende have lige op til en dejlig skov og med Illerup Ådal samt marker få hundrede meter væk.

Kun godt 20 km fra Århus og Silkeborg og 5 km fra Skanderborg ligger Forlev Mølle Bed & Breakfast alligevel så meget på landet, at når du først sidder i dit værelse eller på den dejlige terrasse lige udenfor, så kan du ikke forestille dig, at der i det hele taget findes noget som stress og jag.

bb-udendoers-hygge

På Forlev Mølle går tiden ganske enkelt langsommere end andre steder, så her har du mulighed for at sætte dit helt eget tempo og dermed finde den indre ro, der ofte er nok til, at du kan koble helt af og få løsnet spændinger, beroliget sindet og skabt ny energi, der både løfter dit humør og din motivation.

I værelset, opholdsstuen og i de omgivende naturarealer på vores bed and breakfast vil du også kunne finde en stilhed, der medvirker til, at du samtidig kan finde din egen ro.

Lytter du godt efter, kan du høre mølledammens vand, når det løber ned igennem møllehjulet. Her kan du slappe helt af, og lade vandets rolige rytme være med til at skabe ro og balance, da vand jo har en afslappende og beroligende effekt. Vi har åbent stort set hele året på Forlev Mølle Bed and Breakfast, så du har mulighed for at overnatte på et af vores hyggelige værelser, når du har brug for det.

bed-and-breakfast-vinteraabent

Er I flere, der ønsker at tilbringe en periode med ro og retreatment på Forlev Mølle Bed & Breakfast, så er der naturligvis også mulighed for det.

Vil du vide mere om vores bed and breakfast og eventuelle muligheder for rolige steder i naturen i dette dejlige område, så er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Overnatning og ferie