Roere og lystfiskere

Roere og lystfiskere med behov for indendørs overnatning

Har du interesse for roning og lystfiskeri, der varer i flere dage og samtidig foretrækker at overnatte i moderne faciliteter, så er det oplagt at leje et værelse på Forlev Mølle B & B.

bed-and-breakfast-rotur-gudenaa

Fra Forlev Mølle Bed & Breakfast er der kun få kilometers kørsel til Gudenåen, Mossø, Skanderborg søerne og Silkeborg søerne, så hvis du gerne vil rundt de forskellige steder for at ro i kano, kajak eller almindelig robåd, så kunne Forlev Mølle Bed & Breakfast være en ideel base.

forlev-moelle-bb-roning

Her vil du kunne sove godt og roligt og være frisk og udhvilet til næste dags sejltur. Og så starter du endda med vores solide morgenmad.

I hele området omkring Gudenåen findes der flere steder, hvor du kan leje kano til kanoture. Og hos de fleste kan du få hjælp til at vælge kanoture, hvor du får de oplevelser, som du er ude efter.

Du har selvfølgelig også mulighed for at tage på kanotur på egen hånd og få nogle naturoplevelser, der er helt dine egne. Og du kan også få gode råd om mulige ture hos os på Forlev Mølle Bed and Breakfast.

forlev-bb-soe-natur

Der findes rigtig mange gode steder at fiske her i nærheden af Forlev Mølle Bed & Breakfast, og hvis du efter en lang dag med fiskeri godt kunne tænke dig en god seng at sove i og et køkken at tilberede aftenmaden i, så vil det være oplagt at vælge vores bed & breakfast.

Overnatning og ferie