Vandrere og cyklister

Vandrere og cyklister kan bruge vores Bed & Breakfast som base

Som vandrer eller cyklist på tur kan du overnatte på Forlev Mølle og derved have en fast base som udgangspunkt for ture i Østjylland.

Forlev Mølle Bed & Breakfast er en fantastisk overnatningsmulighed for vandrere såvel som cyklister, der planlægger at tage på vandreture eller cykelture i det smukke Østjylland.

Cykling og ruter
Overvejer du en cykelferie i og omkring Østjylland, så kunne du tage et par overnatninger eller flere her på Forlev Mølle Bed & Breakfast. Vores Bed & Breakfast ligger godt placeret tæt på Skanderborg, Mossø, Søhøjlandet og alle de andre smukke områder, hvor der er masser af muligheder for spændende og hyggelige cykelture.

cykeltur-soehoejlandet

Med fast base på vores Bed & Breakfast i nogle dage kan du cykle rundt på forskellige cykelruter og se mange af områdets seværdigheder. Og efter en lang dag på cykel kan du slappe af i vores have ved havedammen eller på den hyggelige terrasse lige uden for dit værelse. Der er også mulighed for i ro og mag at få cyklen kigget efter og gjort klar til næste dags cykeltur.

forlev-moelle-bb-blomsterhave

Så med overnatning på Forlev Mølle Bed & Breakfast vil du kunne lade op om aftenen, sove godt om natten og være klar og parat til en god lang dag på cyklen rundt i denne her del af Østjylland, som byder på mange forskellige muligheder.

Vandring og ruter
Østjylland er kendt for mange spændende ruter til vandreture, og hele området omkring Silkeborg, Skanderborg og Horsens byder på en perlerække af spændende naturområder, der vil gøre enhver vandretur til en interessant oplevelse.

bb-flot-natur

Alene bare i området omkring Himmelbjerget kan du finde vandreruter af alle slags. Her kan du vandre på lette ruter og på hårde bakkede ruter, og i et væld af forskellig natur.

Er du klar til at tage lidt længere vestpå end Silkeborg kommer du i nærheden af Hærvejen og hele det fredede naturområde omkring Vrads. Her finder du vandreture i Velling Skov, hvor du bl.a. kan komme til Igelsø og Knudsø. Vælger du i stedet en vandretur omkring Bryrup-Vrads området, vil du kunne finde Kulsø og Kvindsø, der er nogle af landets reneste søer.

 

Overnatning og ferie