Seværdigheder

Seværdigheder i nærheden af Forlev Mølle Bed & Breakfast

Der er mange seværdigheder i Østjylland, og dem kan du få glæde af med et ophold i et af vores moderne værelser ved vores Møllegård.

Når du vælger Forlev Mølle Bed and Breakfast som opholdssted for en ferie i Østjylland, så kan vi byde på mange forskellige seværdigheder i Søhøjlandets natur og små byer samt i de større byder som Århus, Silkeborg, Skanderborg og Horsens.

bed-breakfast-kultur-natur

Vores bed and breakfast ligger meget tæt på disse større byer, så du får flere fordele. Vi har adresse et roligt sted på landet, men dog så tæt på de større byer i Østjylland, at du nærmest bor på et bed and breakfast i Århus, Horsens, Skanderborg eller Silkeborg.

Og dermed er du tæt på et hav af spændende seværdigheder, hvoraf vi blot vil nævne et fåtal.

bed-breakfast-skov-natur

Vi starter i nærheden af Forlev Mølle Bed & Breakfast. Her finder du Ry, Gl. Rye og Silkeborg, der alle ligger i noget af den smukkeste natur i Danmark. Fra Ry kan du sejle med verdens ældste originale hjuldamper, Hjejlen, over til foden af Himmelbjerget. Du kan læse mere om Hjejlen og sejlplan her

Turen op til Himmelbjerget er fyldt med flot natur og fra tårnet på toppen er der en fantastisk udsigt over hele området.

I Silkeborg, kan besøge det spændende Aqua, der er Nordeuropas største ferskvandsakvarium.

Lidt længere vest for Silkeborg er der mulighed for at køre en 5 km lang tur med et af Danmarks ældste veterantog. Turen går igennem det fantastisk flotte landskab mellem Vrads og Bryrup. Se mere om Bryrup veteranbane her

bed-breakfast-landskab

Af andre spændende seværdigheder i Søhøjlandet kan vi nævne Øm Kloster, Klostermølle Naturcenter, og den 108 m. høje bakke Sukkertoppen.

Derudover er der masser af alternative oplevelser i Søhøjlandet og fx vandreture kan være en anderledes form for seværdighed. Der er også mulighed for guidede ture i Søhøjlandet.
Læs mere her om guidede ture og vandreture i Søhøjlandet

Tilbage i Ry her tæt ved vores Forlev Mølle bed and breakfast kan du opleve Ry og byens seværdigheder på en anderledes måde, som du kan læse mere om her. Du kan læse mere om StoRYturen her

Overnatning og ferie