Kultur

Kultur og kulturelle indslag ved ferie og ophold på Forlev Mølle

Når du overnatter på Forlev Mølle Bed and Breakfast, så er der mange muligheder for at få kulturelle oplevelser.

Vores Bed & Breakfast er omgivet af større byer som Randers, Silkeborg, Horsens, Skanderborg og Århus, der alle har hver deres kulturelle tilbud.

aros-aarhus-kultur

Især Århus er kendt for et stort og varieret udbud af forskellige kulturelle muligheder, hvoraf vi kan nævne Aros, Den Gamle By og Musikhuset.
Klik her og få en oversigt over stort set alle kulturelle tilbud i Århus

I Randers kan du komme på en handicapvenlig gåtur rundt i byens gamle bydele. Turen, der kaldes for Stjerneruten, er en rundtur, hvor du kommer forbi flere af byens kulturattraktioner som fx Kulturhuset, Den Jyske Hingst og Danmarks ældste gågade. Klik her for mere info om Stjerneruten

jorn-silkeborg-kultur

I Silkeborg finder du mange gallerier og museer, hvoraf Museum Jorn hører til blandt de mest kendte museer i Danmark. Mere om Museum Jorn
Og få mere information om kulturelle tilbud i Silkeborg her.

Horsens byder på forskellige festivaler i løbet af året – blandt andet Europæisk Middelalder Festival.
Desuden finder du museer med vidt forskellige udstillinger, der byder på noget for enhver smag. Klik her og se mere.
Derudover er Horsens kendt for musikkoncerter med nogle af verdens største musiknavne, og du kan finde aktuelle koncerter her.

oem-kloster-skanderborg

En stor del af det kulturelle tilbud i Skanderborg finder du i Kulturhuset Skanderborg. Se mere her.

Derudover findes der mange spændende kulturelle oplevelser rundt om i det Østjyske område, og her hos Forlev Mølle Bed & Breakfast kan vi som regel hjælpe med ideer og forslag, der går i den retning, som du har ønsker om. Du skal blot spørge, så vi kan hjælpe dig med at finde gode kulturelle oplevelser.

Overnatning og ferie